Børn & Unge

Børnene er det vigtigste vi har, og der er ikke noget som smerter så meget, som når vores børn ikke har det godt.

Jeg oplever børn, der ikke trives i skole og fritid. Jeg oplever sensitive børn, for hvem dagligdagen kan føles uoverskuelig. Børn, som lukker sig inde i sig selv, og hvor forældrene har svært ved at finde frem til, hvordan de kan hjælpe. Børn, som udvikler angst tidligt og i det hele taget børn som har det svært indeni.

Jeg oplever stressede børn og unge, som presser sig selv hårdt med en forventning til sig selv om at skulle kunne levere en færdig plan for livet i tidlig alder.

Heldigvis skal der i de fleste tilfælde kun et kortere coachingforløb til for at lave markant positive ændringer i dit barns måde at betragte verden på og kunne håndtere de udfordringer de står med.

Normalt vil jeg indlede coachingforløbet med en samtale med forældrene, hvor de forklarer, hvordan de oplever deres barn, hvad de er bekymrede for og hvilke udfordringer barnet har i hvilke sammenhænge.

Dernæst er det vigtigt for forløbet at dit barn ved, at der er en fortrolighed mellem mig og barnet, således at alt hvad der bliver talt om ikke forlader rummet – og således heller ikke kommer videre til forældrene.

Hvordan selve coachingen kommer til at forløbe afhænger en del af barnets alder, men vil sandsynligvis indeholde nogle værktøjer, hvor barnet har mulighed for at tage deres tegninger og værktøj med hjem.

Det vigtigste for mig er at give dit barn tro på, at deres situation kan ændres til det bedre. Og lade barnet selv få øjnene op for hvad det første lille step på vejen kan være.